Jak být na Vánoce šik.....

Vánočky se blíží nezadržitelným tempem. Zapni těšení...

Dárky nakoupené, cukroví napečené, domácnost uklizená. Nebo snad nejsi ta supermanka s vrtulí u zadku? Ať je to jak je, vždy chceš vypadat cool a fresh, a proto tu pro tebe máme typy na zimní outfity. Bude ti v nich příjemně a adventním shonem propluješ ve stylu.

Inspiraci uvítá každá z nás. Navíc můžeš nakoupit za super cenu díky našemu adventnímu kalendáři, který jsme právě spustili. Najdeš v něm i nové spešl limitky jako červený rolák ROLLING, lahvově zelené šaty ENYA nebo červené triko LOU

První žhavý kousek, který nesmí ve tvém šatníku chybět je huňatá mikina ROYKSOPP. Jedeš si zalyžovat? Nebo na běžky? Potom vždy mrzneš jako rampouch? Do této mikči se celá zachumláš. Má vnitřní chloupek, který tě zahřeje, a pokud zapomeneš šálu, tak i krásně zakryje krk.

 Bez názvu_2

 

Přemýšlíš například co si vzít na sebe, když jdeš na vánoční nákupy? Teď to bude v přelidněných městech masakr, ale není nad to vypadat skvěle, protože jak se říká, šaty dělají člověka. Triko LOU ti dodá šmrnc. Aby si nezmrzla, když přituhuje, dá se vrstvit s jinými EM kousky. O tom si ostatně můžeš počíst v předchozím článku na našem blogu. Tunika CURE je také super volba. Doporučujeme sladit s kalhotami STONES. To je ideální kombo na všechny příležitosti.

 

Bez názvu_3_1

 

Co si obléci slavnostního ke štědrovečernímu stolu? Jsou to třeba šaty ENYA. V zelené a červené variantě budeš ladit ke stromečku. No a když to přeženeš se salátem a chlebíčkama, prostě jen povolíš pásek a je po starostech.

 Bez názvu

 

Než však usedneme s rodinkou ke stromečku a vyvalíme se k pohádkám, máme před sebou ještě pár týdnů práce.  Nalaď se vánočně a hoď na sebe šaty MUSE nebo REY ve vánočních barvách, punčochy, vyšší boty, kabát KOSHEEN a vyraž do officu. Obdivným pohledům kolegů neunikneš.

 Bez názvu_4_1

 

A abychom nezapomněli, tak typickou vánoční akcí jsou i firemní večírky. Tam chceme vypadat výborně, i když třeba není zrovna nálada na šaty. Tak koukni, co pro tebe máme. Rolák ROLLING v různých barvách nebo topík MADONNA. Když je zkombinuješ s naším sakem BONO a širokými kalhotami STONES, tak rozhodně nešlápneš vedle.

 

Bez názvu_5_1

 

Párty! Těch bývá v předvánočním čase taky dost. Co si vzít na sebe jiného než náš totální bestseller - šaty ALANIS. Nemají chybu a o silvestrovské noci v nich zazáříš. 3...2...1... BUM! A je tu zase nový rok! Tak ho přivítej jak se patří!

 

Bez názvu_1_1

Doufáme, že jsme tě potěšili a že se těšíš na Vánoce tak jako my. Víme že jsi taky matka/žena v běhu a snažíš se, aby bylo všecko perfektní. Snaž se být v klidu, udělej si taky radost něčím hezkým na sebe a pamatuj vždy (otřepaná, ale pravdivá fráze): Vánoce by měli být svátky pohody. 

 

Tvoje EMky

 

Zpět do obchodu