EM klub

Spešl výhody našeho EM klubu. :)

Registruj se, nakup a získej slevy!

Ano, takhle jednoduché to je. Parádní, nemyslíš?  Staneš se součástí EM rodinky a budeš čerpat klubové slevy.

Udělej nákup nad limit 2 500 Kč a získáváš automaticky slevu 2% na každý další nákup. Když ale nakoupíš nad 5 000 Kč, tak ti to přinese stálou slevu 5%. Nákup nad 7 500 Kč odměníme 8% slevičkou.

Pokud nakoupíš EM nákup nad 10 000 Kč, budeš mít slevu 10% už napořád.

To zní skvěle, ne?

ALE POZOR: Sleva se počítá jen z předem zaplacených nákupů. Dobírky nejsme z kapacitních důvodů schopni evidovat ve věrnostním systému. Děkujeme za pochopení.

 

FB cover (46)

 

V květnu tohoto roku jsme spustili narozeninové a svátkové dárečky v podobě slevy na tvůj příští nákup. Stačí jen zadat slevový kód do kolonky „Vložit slevový kód“ v sekci v nákupní košík.

Pokud slavíš svátek, můžeš se těšit na 15-ti % jednorázovou slevu na celý nákup. Přistane ti do tvé emailové schránky v 7 hod ráno v den tvých jmenin. Vyber si cokoliv z EM kousků. Na uplatnění máš týden. 

Slavíš narozeniny? Tak to pro máme ještě větší překvapení 20-ti % slevu na nákup. Opět ti email přiletí v 7 ráno do tvé schránky. Slevový kód můžeš využít do týdne.

Na stejném principu je postavené i přihlášení k newsletteru. Tam ti na začátek přifrčí sleva 10% na první nákup. Můžeš ji uplatnit v následujícím měsíci. POZOR: Nespamujeme, neposíláme emaily každý den a někdy ani každý týden (pokud tedy nemáme spešl kampaň jako je náš každoroční a velmi oblíbený Adventní kalendář). Nastav si newsletter a vyplň co nejvíc údajů, aby ti už nic neuteklo. 

!!! Slevy neplatí v případě speciálních akcí, předprodejů a slev !!!

Zdraví tě EM a ZAZU. :)

 holky

 

Pokud ti kód nefunguje, jsme také jenom lidi, neváhej se přihlásit o slevu na naší e-mail adrese: info@emfashion.cz. Vše ihned napravíme. :) 

Tvoje EMky.

 

 

Zpět do obchodu