Vezmeš si mě? Aneb co na svatbu...

Jsi pozvaná na svatbu a nevíš, co na sebe? Rádi tě oblíkneme. Nejen jako družička zazáříš.

Představ si, jsi v práci, nudíš se.... počítáš minuty do konce a najednou se rozrazí dveře. V nich tvoje kámoška v naprosto skvělé náladě a předává ti cosi v obálce.

Svatební oznámení! 

Pak přijde otázka na kterou jsi čekala: "Půjdeš mi za hlavní družičku?" Moc to pro tebe znamená. Budeš součástí toho všeho veselí. 

Tvoje role začíná už během svatebních příprav. Zajdeš s nevěstou do svatebního salónu, pomůžeš s výběrem svatebních šatů, květin, stužek..., v tom se my ženy vyžíváme, že jo? 

Ženich řeší většinou svůj oblek až na poslední chvíli, což není žádná novinka. 

Nevěsta má šaty vybrané, no ale co ty? My ti rádi pomůžeme s výběrem mnoha pohodlných alternativ. Aby jsi se nemusela potit v korzetu, nebo řešit, jestli ti náhodou něco nevypadne z krajkového vršku.   

Jako první pro tebe máme naši horkou novinku božské oversized šaty ENYA s výstřihem do véčka, s kterými vynikneš díky obřím rukávům. Vylouply se z trika LOU. Pásek zvýrazní tvoje linie. Hoď k tomu psaníčko, botky na podpatku, nebo bez a budeš nádherná družička. Nejideálnější barvy jsou pudrová a modrošedá, ale na výběr máme i jiné barvy. 

FB cover (20) 

Další super úlovek z našeho skladu. Úpletové elegantní košilové šaty ALANIS s kapsami, stojáčkem a krátkým rukávem vznikly úpravou košile YOKO, která se stala jedním z našich bestsellerů, právě díky netradičnímu materiálu a zpracování. Jen je navlékneš přes hlavu a jdeš. Budí sexy efekt díky odvážnějším rozparkům a hlubšímu výstřihu.

 

FB cover (17)

 

Ještě nekončíme! Další z našeho výběru jsou futuristické šaty AMY. Jejich precizní zpracování a kvalitní materiál tě ohromí. Mají asymetrické detaily na ramenou. V nich budeš jako družička nepřehlédnutelná. Šaty REY jsou určené pro ženy, co mají rády jednoduchost. Jsou sice minimalistické a ledacos schovají, ale díky detailu prodlouženého zadního dílu mají šmrnc.

 FB cover (18)

 

Svatba bude na podzim nebo v zimě? I tak tu máme parádní outfit. Ať už půjdeš jako družička nebo jako doprovod. V hřejivých minimalistických šatech AMY s dlouhým rukávem, budeš vypadat skvěle a nezmrzneš. Stejně jako v šatech MUSE, ve kterých ti také bude teplíčko.

 

FB cover (14)

 

Jdeš na svatbu jako doprovod? Topík MADONNA v barvě pudrová je pro tebe super volba. Budeš na sobě mít pohodlný top a přitom vypadat elegantně. Zejména, pokud nemáš náladu řešit postavu a zatahovat bříško v upnutém triku. Doplníš ho černou sukní LENNY

 

FB cover (15)

 

A máme tu konečně naše oblíbené triko LOU pudrové, které je úplná tutovka. Vznikly z něj šaty ENYA a je fakt cool na každou příležitost. Nejlepší je v kombinaci s kalhotami STONES v barvě slonová kost.

 

 

Vybrala sis? Věříme, že ano. Outfit doplň pěknými botami, slušivým psaníčkem. Nech se načesat, udělat si make-up a můžeš vyrazit. 

Tvoje EMky.

 

 

 

Zpět do obchodu